Eller inte…

…asså det här med att väcka bloggen går ju onekligen trögt.
Jag skyller på galet schema.
Och på instagram (Frilansfrida heter jag där också!) för där har jag faktiskt lagt upp massor!

Men här är två intryck, från dag 1:

RÖTT och GULD färgerna före alla andra i höst

20140128-190539.jpg

20140128-190602.jpg

20140128-190635.jpg
Tre ljuvliga styles från lillsyrrans Stylein

Mjuk-vitt håller i sig även efter sommaren:

20140128-235311.jpg

20140128-235437.jpg

20140128-235503.jpg
Tre looker från Hunkydory

frilansfrida

2 Comments

 1. Läste din artikel i 2 dagar och måste fråga dig eftersom du själv är stylist. Kan man kalla sig själv för stylist för att man har en klädbutik? Jag har själv hjälpt till att ta fram kläder till Top model i en säsong men jag vågar inte riktigt säga att jag är TV Stylist för det. Jag har gått utbildning och min lärare har sagt att man måste ha gjort minst 10 TV produktioner innan man får säga att man är TV Stylist. Tacksam för svar. Jag gillar din blogg och tycker att du inspirerar.

  • Hej Petra och tack för din kommentar!
   Vad glad jag blir att du gillar bloggen, trots att den för en slumrande tillvaro för närvaro.
   Du ställer en intressant och inte helt okomplicerad fråga tycker jag. För mig hänger yrkes-titeln snarare ihop med frekvensen på utförda arbeten än utbildning och erfarenhet. Exempelvis jobbade jag, för några år sedan, regelbundet och mycket med inredning främst med olika magasin som uppdragsgivare. Jag hade kontinuerligt uppdrag både som stylist och som nån form av trendspanare. Idag jobbar jag knappt något med inredning längre, och skulle därför inte kalla mig för varken inrednings-stylist eller trendkännare inom inredning längre. Trots att jag har stor erfarenhet inom området och absolut gjorde när jag höll på som mest. Jag tror generellt att dessa yrken mer är ”något man gör” än ”något man är” om du förstår vad jag menar?
   Jag måste också bara passa på att tillägga, vilket kanske inte framgick av texten i GP att Lina som citeras där, just gör det – alltså jobbar kontinuerligt med flera stora tv-produktioner och inte bara de som omnämns i reportaget.
   Stort lycka till med vad helst du tar dig för!
   /f

Comments are closed.