blogg och go natt

Det är söndag kväll, snart natt, och jag känner att jag nog har jobbat klart för den här helgen snart.

Igår var jag och plåtade ett ”jul-Hemma Hos” hemma hos den här sköna bönan och idag har vi firat fjärde advent med att bara hänga hemma. Mycket skönt.

Jag scrollar igenom bloggen och känner ett sting av dåligt samvete. Shit vilken kass uppdatering. Det ser ju ut som jag inte gör annat än sänder radio, publicerar modejobb i GP och skriver krönikor. Det gör jag. Jag tvättar och lagar mat och julpyntar också. Och blygger lego och snyter snoriga näsor (båda småkillarna är förkylda…), och slår in julklappar. Men det får jag liksom aldrig tid att berätta om. Och när jag väl gör de här grejerna så är jag så otroligt nöjd över att jag gör just de grejerna och inte har datorn igång så då blir det inget bloggande av.
Det är nog snart dags för en liten blogg-paus tror jag. Semestern blir datorfri. Det är planen. Sen lovar jag att komma igen med friska tag.

Här är i alla fall en glimt av mitt vardagsrum som just i kväll tjänstgör som kontor.
Våran gran är så fin!
Och just det. Jag har önskat mig en kamera i julklapp. Vem vet, den kanske gör underverk för både mig och bloggen?!

kram och go natt

frilansfrida