Omlackering

Jag måste verkligen köpa ny färg och lackera om.

20110921-105504.jpg

Det här är inte värdigt Bo Hagström.
Eller Sebastian Junger.
Eller Ritta Jacobsson.
Eller Martin Svensson.
Eller Annika Sjöö.
Eller Ann Rosman.
Eller Sofie Sarenbrant.
Eller Pia Hagmar.
Eller Karin Alfredsson.
Eller Niklas Krog.
Eller Karin Adelsköld.
Eller Pernilla Gesén.
Eller Tareq Taylor.
Eller Thomas Eriksson.
Eller Maja Söderberg.
Eller Ulrika Davidsson.
Eller Ola Lauritzon.
Eller Bodil Sjöström.
Eller Kåre Haldén.
Eller Alan Posner.
Eller Benny Rosenqvist.
Eller Toni Manieri.
Eller Marcus Birro.
Eller Ulf Elving.
Eller Henrik Ekman.
Eller Suzanne Mortensen.
Eller Maria Montazami.

För deras skull. Och lite för min egen skull måste jag idag prioritera att köpa nytt lack och måla naglarna. Förr alla dessa begåvade och literära personer skall jag nämligen intervjua under de kommande fyra dagarna på bokmässan i Forma Books monter (B08:22).
Skönt att ha en anledning att piffa lite.

 

20110921-105520.jpg

frilansfrida

3 Comments

  • Det är fantastiskt! Jag sökte på google för att se vad det fanns för bilder i mitt namn och så dök denna upp! Och jag var tvärsäker på att det var mina naglar på min hand för exakt så där brukar det se ut i exakt den där färgen… Det jag inte förstod var vem som hade lyckats ta bilden. Jag blev nästan lite nervös…
   /Pernilla Gesén

   • Fina Pernilla!
    Jo det hade ju varit lite spooky om någon lyckats smygplåta.
    Undrar om Maria Montazami reagerar likadant?!
    Kram på dig

Comments are closed.