Hemma igen

Söndag förmiddag och vi skrotar bara runt och tar det lugnt här hemma i ”vårt riktiga hus med gräsmatta och cementblandare” som Viggo uttryckte det är han fick plötslig hemlängtan här om dagen i Sälen.
Vägarna var så himla bra, och eftersom det var cirkus tre bilar till totalt i hela världen som valde att köra sträckan Sälen-Kungälv i går kväll, så körde vi på hela vägen hem istället för att övernatta i Karlstad. Vi hann till och med packat upp i går kväll. Mycket härligt idag.
I eftermiddag kommer mamma o pappa hit på middag och innan dagen är slut skall jag ha knåpat ihop en trend-krönika till Fridas Finger i Luften som jag skall live-sända i morgon på P4. Hm… trender just nu…. Knapplift. Valle Snögubbe. Goggles. Varm choklad. Plogsväng…

Måste nog se till att få in lite annan inspiration i sinnet också om det skall bli något av den där krönikan.

 

frilansfrida

4 Comments

    • Jag vet!! Men vår känns liksom lite 2010. Kanske skall snacka höst för att vara ute i god tid…?

  1. Verkar dock vara inne med vintrar som kommer tillbaka. Igen och igen och igen.

Comments are closed.